Ruszyła sprzedaż eBooka+ 3 przepisy z dyni !

 

Kochani,

Aaaaaaaa ! Udało się ! <3 W końcu mogę ukazać Wam mój, wspaniały w swej niedoskonałości,  SOULBOOK ! Nie poddawałam go żadnej obróbce redakcyjnej, jest w 100 % raw (vegan hehe), bo zależało mi na tym, aby mój przekaz prosto z serca ukazał Ci się w formie pierwotnej ! Piszę dokładnie tak, jakbym pisała przyjaciółce. Bez poprawek, w pełni żywy, kipiący moimi spostrzeżeniami tekst z życia wzięty, gdzie opisuje mój sposób patrzenia na podstawowe kwestie naszego istnienia. Jest to nieszablonowy poradnik, po brzegi wypchany wiedzą o odżywianiu (zgodnym z każdym typem metabolicznym), matrixie, ego , medytacji, oddechu i ludzkiej aurze. Napisany wyczerpująco, lecz nie przytłacza nadmiarem informacji. Co tam znajdziesz ?

-instrukcję obsługi naszego ego

-zdemaskowane oblicze weganizmu, glutenu, gmo i żywności z upraw przemysłowych

-odpowiedź na sporną kwestię, czy weganizm jest dla każdego

-naukę prawidłowego oddechu

-2 lekcje medytacji

-przepis na trening idealny

-wyjaśnienie zjawiska aury

-proste sposoby na wyzerowanie i oczyszczenie aury

-wegański, bezglutenowy i bezcukrowy Foodbook (13 top przepisów)

Wszystko napisane jest prostym językiem, a każdy temat jest ze sobą spójny, co dostrzeżesz w płynności przechodzenia z jednej omawianej kwestii do drugiej. To jest po prostu książka, którą sama chciałabym przeczytać na początku swojej drogi. Rozjaśnia i porządkuje wiedzę, tworząc idealny grunt pod zdobywanie kolejnych informacji. Lubię zaskakiwać, więc myślę, że nie raz wydasz z siebie okrzyk “ŁAAAAŁ” podczas jej czytania <3 !! Ps skończyłam jej pisanie w pełnię ! Przypadek ? Nie sądzę ! Daj koniecznie znać, czy Ci się podoba. Ahh i uprzedzając Twoje pytanie- będą kolejne odsłony SOULBOOKA, które odkryją kolejne karty z niesamowicie ciekawą wiedzą. Tymczasem- zajmij się czytaniem pierwszej części, a ja już zadbam o to, abyś wkrótce otrzymała kolejną dawkę cennych informacji. Mogę liczyć na to, że podczas jej czytania, nie oceniając, wyniesiesz z niej wszystko co najlepsze ? Andy Warhol rzekł kiedyś ładne zdanie…

“Wszystko zawiera w sobie piękno, lecz nie każdy je widzi”

Bierz z niej wszystko co najlepsze ! Była pisana z myślą o Tobie. Zrobisz mi wielką przyjemność, jak chociaż w jednej kwestii Soulbook rozwieje Twoje wątpliwości i wyniesiesz z lektury coś cennego !

 

W ramach zwieńczenia moich starań nad ebookiem- chciałabym, abyś razem ze mną świętowała to wydarzenie ! Jako, że magiczna, jesienna aura sprzyja czytaniu i gotowaniu… Jako bonus mam dla Ciebie 3 super przepisy na potrawy z dyni ! Oto one :

SER Z DYNI

  • SKŁADNIKI :
  • 1 szkłanka upieczonej dyni
  • 3/4 szklanki namoczonych przez noc nerkowców
  • sok z 1 cytryny
  • pół papryczki jalapeno
  • 3 czubate łyżki płatków drożdzowych
  • pół łyżeczki soli
  • 1 łyżka agaru
  • 3 łyżki wody

Agar rozpuść w 3 łyżkach wody. Pozostałe składniki zblenduj na gładką masę. Przełóż masę do garnka, zagrzej i dodaj agar mieszając wszystko trzepaczką przez  3 minuty. Trzymaj garnek cały czas na małym ogniu. Przełóż po pojemniczka wyłożonego folią spożywczą i chłódź w lodówce przez 2 h. Zapiekaj na pizzy, tostach z batata lub dodaj do zupy.

MASŁO Z DYNI

  • SKŁADNIKI :
  • 1  szkl. pieczonej dyni
  • 3/4 szkl. uprażonych orzechów włoskich
  • 2 łyżki ksylitolu/ cukru kokosowego
  • cynamon, parę goźdżików, imbir, gałka muszkatołowa
  • szczypta soli

Zmiksuj wszystkie składniki na gładką masę. Możesz najpierw rozdrobnić orzechy, a następnie dodać pozostałe produkty. Przechowuj w lodówce. Podawaj na tostach z batatów z pokrojonymi figami lub dodaj do latte. Mocniej osłodzony krem możesz zastosować jako polewę do ciasta dyniowo- marchewkowego 🙂

ZERO WASTE SHAKE Z DYNI

  • SKŁADNIKI :
  • pół szklanki surowego miąższu z dyni (z pestkami)
  • 2 banany
  • pół szklanki mleka roślinnego
  • 2 łyżki karobu
  • cynamon,
  • szczypta soli
  • opcjonalnie trochę śmietanki kokosowej na wierzch

Zmiksuj wszystkie składniki na gładką masę. Blenduj do momentu , aż drobinki z pestek przestaną być wyczuwalne. Podawaj z kleksem “stałej” śmietanki kokosowej (jest jedna firma, której mleko w niebieskiej puszcze jest oddzielone- część stała jest na wierzchu puszki 🙂

Love,

pochwal się czy zrobiłaś coś z przepisu !

Moc całusów !!!

Kaja <3

Dodaj komentarz